enetimer · workshops

MARTS 2021

APRIL 2021

MAJ 2021

JUNI 2021

Fredag d. 12/3 kl. 10-12

Online-restorativ yoga

Næstved 29/5 kl. 9-12

Det flyvende tæppe & klang

Næstved 4/6 kl. 9-12

Yoga i hvile

Workshops for alle:

Al fysisk undervisning er fortsat aflyst pga Corona-restriktioner.

Så snart der er mere klarhed på hvornår vi kommer igang sætter jeg nye datoer på for workshops i Præstø. Jeg stopper som fast underviser i FOF, men der er andre gode undervisere du kan gå hos. Kig på www.fot.dk


Enetimer:


Du kan booke én eller flere enetimer, som foregår i mit eget lille yogahus. Der kan være flere formål med at få undervisning 1:1: Nogle har en særlig problematik de vil arbejde med (fx stress, træning efter skader eller smerter), andre ønsker at arbejde i dybden med et program uden at skulle forholde sig til andre på et hold. Nogle komme enkelte gange, andre i en fast rytmne. Alt kan lade sig gøre. Enetimer tilpasses den enkelte, og kan indholde aktiv yoga, yin- eller restorativ yoga, meditationstræning - eller en kombination af flere dele.


Pris:

60 minutter: 700 kr. Hvis du booker 3 gange: 1.950 kr.

90 minutter: 1.000 kr.


Hvis I er 2 der vil undervises sammen: 60 min. 1.000 kr.
Vigtigt at vide når du går til yoga:

Hvis du er ny: Fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger og skavanker. Så bliver det muligt at tage de hensyn, din krop har brug for. I den yoga jeg formidler, er der intet konkurrenceelement, og yoga skal gøre godt - ikke ondt!

Kom 5-10 min. før undervisningen begynder. Så kan du i ro og mag finde din plads, og falde lidt ned.

Undgå at spise et større måltid nogle timer inden yoga. Det er hverken gavnligt eller rart at lave yoga på fuld mave. Drik gerne vand før og efter yoga - men ikke imens. Organerne påvirkes i yogaen, og skal ikke også tage sig af vand du drikker...

Vær passende påklædt: Bekvemt tøj, gerne i lag så du kan tage af og på undervejs. Sokker du kan smide til de stående stillinger. Læg smykker, ur og briller, hvis du kan undvære dem.


Kom "duftneutral". Parfume, tobakslugt og svedlugt kan være påtrængende i yogalokalet. Der er mange med allergi, og vi ligger tæt i yogalokalet. Tænk også over parfume i cremer, deodoranter, vaskepulver osv. som kan være generende for din sidemand. Dette er også årsagen til at jeg undgår røgelse og æteriske olier i yogalokalerne, ligesom jeg minimerer brug af stearinlys.

Tal dæmpet i yogalokalet. Mange kommer for at finde ro.


Mobiltelefon: lad den blive hjemme eller sluk den, eller sørg for at den hverken ringer eller brummer.


Corona: Jeg følger alle restiktioner, også når der igen åbnes for undervisning. Indtil det er muligt at ses kan du frit lave yoga efter de mange film jeg lægger op på Facebook og Youtube. Begge steder skal du kigge under: jensen-yoga

Næstved: Kurserne foregår på gæstevisit hosYogasymbiose på Rislevvej 43, Ganges Bro, Næstved. Tilmelding sker her direkte til: helle@yogasymbiose.dk.


Fredag d. 12/3 10-12: 

Online-restorativ yoga! Du får yoga hjemme hos dig selv, 2 timers guidning via Zoom, jeg skriver ud på forhånd hvad du skal bruge af udstyr. Pris: 250 kr.

Tilmelding til mig: sussie@jensen-yoga.dk


Fredag d. 28/5 Næstved 9-12: 

Det flyvende tæppe & klang.

“Det flyvende tæppe” harmoniserer ubalancer i alle 3 doshaer.

Doshaer er et begreb fra Ayurveda, yogaens sundhedssystem, og doshaerne får du en lille introduktion til på denne workshop. Du kommer til at ligge i længere tid i den magiske stilling + et par andre restorative stillinger mens der lyder healende, harmoniske klange fra klangskåle og vindklokker i rummet.

Forhåbentlig går du fra workshoppen med en følelse af løftet og mere harmonisk energi i dit system!

Sted: Yogasymbiose 

Pris: 400 kr. 

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk


Fredag d. 4/6 Næstved 9-12:

Yoga i hvile. Denne formiddag kommer du til at ligge/sidde i en række hvilende, restorative stillinger. Savasana i forskellige versioner, bagoverbøjninger, rotationer m.m. som alle virker dæmpende på nervesystemer, og samtidig åbner ganske blidt i kroppen så gamle spændinger og låste steder trygt kan give slip.

Sted: Yogasymbiose 

Pris: 400 kr. 

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk