Hold · enetimer · workshops

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LØRDAG

FRIDAG

Kl. 8-9.15 (fyldt)


Kl. 9.45-11 (fyldt)


Kl.11.30-13.00 (øvede)

(fyldt)


Sidste gang før jul: 15/12

Første gang efter jul: 12/1


Kl. 9-10.30

(fyldt)


Herrehold kl. 16.30-18

(fyldt)Sidste gang før jul: 9/12

Første gang efter jul: 13/1

Enetimer m.m.


Enkelte dage gæstelærer på DYs uddannelse i ValbyEnetimer, workshops,

Efteruddannelse for yogalærere (se under menupunkt)

Efteruddannelse for yogalærere m.m.


Undervisningen tirsdag-onsdag foregår:

Kulturhuset bag Bio Bernhard, Svend Gønges Torv 13, 4720 Præstø

Jungshoved skole, Jungshovedvej 46, Jungshoved By, 4720 Præstø


PS: Foreløbig ligger alle hold i Kulturhuset i Præstø pga Coronasituationen.

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

jANUAR 2021

Næstved: 18/9 kl. 9-12 Flyvende tæppe & klang

Kbh: 23/10: Praksisdag for alle (se under praksisdage)

Næstved 20/11 kl. 9-12 Bliv klogere på bækken, lænd og hofter

Jungshoved 17/12 Vintersolhvervsyoga og meditation

Præstø 7/1 kl. 9-12: Yoga & søvn

Præstø: 25/9 kl. 9-12: Fascia release & restorativ yoga (fyldt)

Præstø: 30/10 kl. 9-12

Yin, pranayama, filosofi

Workshops for alle:

Faste ugentlige hold:

Jeg har faste ugentlige hold under FOF tirsdag og onsdag. Alle 5 hold er fyldt frem til jul, men du er velkommen til at komme på venteliste til en plads. Vi er mange veluddannede lærere i FOF Sydøstsjælland, så kig gerne på www.fof.dk og se de mange muligheder. Her er både skånsom yoga, yoga for børn og unge, yogahold specielt for mænd m.m. 


Enetimer:


Du kan booke én eller flere enetimer, som foregår i mit eget lille yogahus. Der kan være flere formål med at få undervisning 1:1: Nogle har en særlig problematik de vil arbejde med (fx stress, træning efter skader eller smerter), andre ønsker at arbejde i dybden med et program uden at skulle forholde sig til andre på et hold. Nogle komme enkelte gange, andre i en fast rytmne. Alt kan lade sig gøre. Enetimer tilpasses den enkelte, og kan indholde aktiv yoga, yin- eller restorativ yoga, meditationstræning - eller en kombination af flere dele.


Pris:

60 minutter: 650 kr. Hvis du booker 3 gange: 600 kr. pr. gang.

90 minutter: 950 kr.

Hvis I er 2 der vil undervises sammen: 60 min. 1.000 kr.Vigtigt at vide når du går til yoga:

Hvis du er ny: Fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger og skavanker. Så bliver det muligt at tage de hensyn, din krop har brug for. I den yoga jeg formidler, er der intet konkurrenceelement, og yoga skal gøre godt - ikke ondt!

Kom 5-10 min. før undervisningen begynder. Så kan du i ro og mag finde din plads, og falde lidt ned.

Undgå at spise et større måltid nogle timer inden yoga. Det er hverken gavnligt eller rart at lave yoga på fuld mave. Drik gerne vand før og efter yoga - men ikke imens. Organerne påvirkes i yogaen, og skal ikke også tage sig af vand du drikker...

Vær passende påklædt: Bekvemt tøj, gerne i lag så du kan tage af og på undervejs. Sokker du kan smide til de stående stillinger. Læg smykker, ur og briller, hvis du kan undvære dem.


Kom "duftneutral". Parfume, tobakslugt og svedlugt kan være påtrængende i yogalokalet. Der er mange med allergi, og vi ligger tæt i yogalokalet. Tænk også over parfume i cremer, vaskepulver osv. som kan være generende for din sidemand. Dette er også årsagen til at jeg undgår røgelse og æteriske olier i yogalokalerne, ligesom jeg minimerer brug af stearinlys.

Tal dæmpet i yogalokalet. Mange kommer for at finde ro.


Mobiltelefon: lad den blive hjemme eller sluk den, eller sørg for at den hverken ringer eller brummer.

Næstved: Kurserne foregår på gæstevisit hosYogasymbiose på Rislevvej 43, Ganges Bro, Næstved. Tilmelding sker her direkte til: helle@yogasymbiose.dk.


Præstø: Yogamejeriet i Prieses Stræde 5.

Her sker tilmelding til mig: sussie@jensen-yoga.dk


18/9 Næstved 9-12: Flyvende tæppe & klang. Denne workshop er meget populær, fordi man så tydeligt mærker hvordan kombinationen af restorativ yoga og klangskålenes magi sender os ind i dyb hvile. Det flyvende tæppe er en stilling hvor man støttes på 12 klodser, og den virker på én gang indadførende, stress-reducerende og salig.

Sted: Yogasymbiose

Pris: 400 kr

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk


25/9 Præstø 9-12: Fascia-release og restorativ yoga (venteliste)

Vi ruller på bolde og fasciaruller, for at løsne og blødgøre stramme, låste områder i kroppen. Derpå ligger vi i lang tid i hvilende restorative stillinger.

Pris: 400 kr. (venteliste)

Tilmelding: sussie@jensen-yoga.dk


30/10 Præstø 9-12: Yinyoga, pranayama og yogafilosofi

Blid og tilpasset yinyoga, hvor vi ligger noget tid i dybe, velgørende stræk. Spændinger løsnes, bindevævet blødgøres. Undervejs bliver du mindet om at lytte til og observere de indre dialoger. Hvad foregår der i sindet? Og hvordan kan vi ved at være vågne og lyttende blive bedre til at være med det der er i nuet? Dette bliver ét af dagens omdrejningspunkter sammen med andre små øvelser fra yogafilosofien.

Dagen starter og slutter med pranayamaøvelser, hvor du vil opleve at disse dybe teknikker understøtter processen i yin-stillingerne.

Pris: 400 kr. (3 pladser)

Tilmelding: sussie@jensen-yoga.dk


20/11 Næstved 9-12: Bliv klogere på bækken, lænd og hofter

Vi arbejder med dette ofte problemfyldte område i kroppen og kommer bl.a. ind på SI-leddene som danner overgang mellem korsben og hofteknogler. Mange - især kvinder/især yogadyrkere - oplever smerter omkring dette led, og på kurset laver vi øvelser som både forebygger og korrigerer skævheder i bækkenet.

Sted: Yogasymbiose

Pris: 400 kr

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk


17/12 Vintersolhverv på Jungshoved Skole: Det er en rar tradition at slutte året med yoga på Jungshoved skole. Man kan vælge én eller flere dele, max 10 pr. hold:

kl. 9-11: Morgenyoga som afsluttes med den dybe Yoga Nidra. Pris: 200 kr.

kl. 16-18: Fyraftensyoga med Yoga Nidra. Pris: 200 kr.

kl. 18:  serveres en kop varmende græskarsuppe

kl. 18.30 - ca. 19.15: Siddende meditation. Pris 75 kr.7/1 2021 Præstø 9-12: Yoga og søvn. Yogaen rummer mange redskaber til at forbedre søvnen, herunder yinyoga, restorativ yoga og Yoga Nidra. Vi arbejder med en god kombination, og du får viden med du kan bruge til at sove bedre.

Pris: 400 kr.

Tilmelding: sussie@jensen-yoga.dk