Hold · enetimer · workshops

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LØRDAG

FRIDAG

Kl. 8-9.15 (fyldt)


Kl. 9.45-11 (fyldt)


Kl.11.30-13.00 (øvede)

(fyldt)


Første gang efter jul: tidligst 19/1


Holdene slutter 23/3


Kl. 9-10.30

(fyldt)


Herrehold kl. 16.30-18

(fyldt)Første gang efter jul: tidligst 20/1


Holdene slutter 24/3

Enetimer m.m.


Enkelte dage gæstelærer på DYs uddannelse i ValbyEnetimer, workshops,

Efteruddannelse for yogalærere (se under menupunkt)

Efteruddannelse for yogalærere m.m.


Undervisningen tirsdag-onsdag foregår:

Kulturhuset bag Bio Bernhard, Svend Gønges Torv 13, 4720 Præstø

Jungshoved skole, Jungshovedvej 46, Jungshoved By, 4720 Præstø


Al undervisning er desværre indstillet foreløbig til efter 7. februar 2021 pga corona.

Faste ugentlige hold:

Jeg har faste ugentlige hold under FOF tirsdag og onsdag. Alle 5 hold er fyldt, men du er velkommen til at komme på venteliste til en plads. Vi er mange veluddannede lærere i FOF Sydøstsjælland, så kig gerne på www.fof.dk og se de mange muligheder. Her er både skånsom yoga, yoga for børn og unge, yogahold specielt for mænd m.m. Jeg kan varmt anbefale mine gode kolleger!


Enetimer:


Du kan booke én eller flere enetimer, som foregår i mit eget lille yogahus. Der kan være flere formål med at få undervisning 1:1: Nogle har en særlig problematik de vil arbejde med (fx stress, træning efter skader eller smerter), andre ønsker at arbejde i dybden med et program uden at skulle forholde sig til andre på et hold. Nogle komme enkelte gange, andre i en fast rytmne. Alt kan lade sig gøre. Enetimer tilpasses den enkelte, og kan indholde aktiv yoga, yin- eller restorativ yoga, meditationstræning - eller en kombination af flere dele.


Pris:

60 minutter: 650 kr. Hvis du booker 3 gange: 600 kr. pr. gang.

90 minutter: 950 kr.

Hvis I er 2 der vil undervises sammen: 60 min. 1.000 kr.


Fra jan. 2021 stiger priserne:

60 min: 700 kr. 3 gange for 1.950 kr.jANUAR 2021

FEBRUAR 2021

MARTS 2021

Præstø 8/1 kl. 9-12: Restorativ yoga: Yoga i hvile

Aflyses pga coronarestriktioner

Næstved 12/2 9-12: Det flyvende tæppe og klang

Næstved 26/3 kl. 9-12: Yoga i hvile / restorativ yoga

Workshops for alle:

Vigtigt at vide når du går til yoga:

Hvis du er ny: Fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger og skavanker. Så bliver det muligt at tage de hensyn, din krop har brug for. I den yoga jeg formidler, er der intet konkurrenceelement, og yoga skal gøre godt - ikke ondt!

Kom 5-10 min. før undervisningen begynder. Så kan du i ro og mag finde din plads, og falde lidt ned.

Undgå at spise et større måltid nogle timer inden yoga. Det er hverken gavnligt eller rart at lave yoga på fuld mave. Drik gerne vand før og efter yoga - men ikke imens. Organerne påvirkes i yogaen, og skal ikke også tage sig af vand du drikker...

Vær passende påklædt: Bekvemt tøj, gerne i lag så du kan tage af og på undervejs. Sokker du kan smide til de stående stillinger. Læg smykker, ur og briller, hvis du kan undvære dem.


Kom "duftneutral". Parfume, tobakslugt og svedlugt kan være påtrængende i yogalokalet. Der er mange med allergi, og vi ligger tæt i yogalokalet. Tænk også over parfume i cremer, deodoranter, vaskepulver osv. som kan være generende for din sidemand. Dette er også årsagen til at jeg undgår røgelse og æteriske olier i yogalokalerne, ligesom jeg minimerer brug af stearinlys.

Tal dæmpet i yogalokalet. Mange kommer for at finde ro.


Mobiltelefon: lad den blive hjemme eller sluk den, eller sørg for at den hverken ringer eller brummer.


Corona: Du kan trygt komme til yoga både på mine hold, workshops og til enetimer. Alle steder tages der gældende forholdsregler for at undgå smittespredning. Holdene er små, så der er god plads mellem måtterne. P.t. bærer man mundbind på vej ind i lokalet, og tager det af når man er på sin plads, ligesom der er håndsprit på stedet.

Næstved: Kurserne foregår på gæstevisit hosYogasymbiose på Rislevvej 43, Ganges Bro, Næstved. Tilmelding sker her direkte til: helle@yogasymbiose.dk.


Præstø: Yogamejeriet i Prieses Stræde 5.

Her sker tilmelding til mig: sussie@jensen-yoga.dk


Fredag d. 8/1 2021 Præstø 9-12: 3 timers velgørende opladning i støttede, hvilende stillinger. Kom og vær med til at tage hul på det nye år med en formiddag hvor du gør noget virkelig velgørende for krop, sind og nervesystem.

Pris: 400 kr. 1 plads tilbage. OBS: Aflyst pga Corona-restriktioner. Ny dato kommer når vi ved hvornår der åbnes.


Fredag d. 12/2 Næstved 9-12: 

Det flyvende tæppe og klangskåle. Du ligger og svæver på 12 yogablokke mens klange flyder blidt i rummet. Senere kommer du til at ligge i andre afstressende, hvilende restorative stillinger. Klangene bidrager til at skabe balance i dit nerve- og energisystem. Hurtig tilmelding tilrådes!

Sted: Yogasymbiose 

Pris: 400 kr. 

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk


Fredag d. 26/3 Næstved 9-12: 

Yoga i hvile. Denne formiddag kommer du til at ligge/sidde i en række hvilende, restorative stillinger. Savasana i forskellige versioner, bagoverbøjninger, rotationer m.m. som alle virker dæmpende på nervesystemer, og samtidig åbner ganske blidt i kroppen så gamle spændinger og låste steder trygt kan give slip.

Sted: Yogasymbiose 

Pris: 400 kr. 

Tilmelding: helle@yogasymbiose.dk