Retreats

MIDSOMMERRETREAT på Samsø 2024 (venteliste)

3 vidunderlige dage på Samsø med yoga, meditation, fantastisk mad, omsorg, de smukkeste rammer og alt hvad Samsø ellers kan byde på.

2024 bliver 7. år i træk jeg holder midsommerretreat på skønne Ørnslund.


STED: Samsø Retreat, Ørnslund ved Brattingsborg allersydligst på Samsø.

DATO 2024: Onsdag d. 26/6  - lørdag d. 29/6

Vi mødes kl. 14 onsdag. Kurset slutter lørdag kl. 12.

INDHOLD: Yoga og meditation morgen inden morgenmaden, yoga inden aftensmaden, en stille yogatime inden sengetid. Hele dagen fra morgenmad indtil kl. 16 er helt din egen. Du kan tage din frokost med ud i naturen, eller blive på stedet.

KOST: Al maden er hjemmelavet med kærlighed, vegetarisk og i videst muligt omfang økologisk. Der tages hensyn til allergier når de er oplyst på forhånd.

OVERNATNING sker i hyggelige 2-sengsrum med gode enkeltstående senge (et enkelt 3-sengsrum), de fleste værelser deler bad med 1-3 andre rum. Enkelte eneværelser tilbydes mod merpris: 1.600 kr.

TRANSPORT: står du selv for, dog kan afhentning ved færgen aftales. Du kan bestille cykelleje hjemmefra, cyklen kan enten stå klar ved færgen eller på Samsø Retreat.

PRIS: 5.700 kr. som dækker ophold, undervisning, mad og drikke - samt sengetøj/håndklæder/yogagrej m.m. 

Tilmelding er bindende. 

Max antal deltagere: 14 VENTELISTESENSOMMERRETREAT i Odsherred 2024 

Jeg har planlagt endnu et retreat i 2024, og det kommer til at foregå på Kirsebærgården på Nakke-halvøen ikke langt fra Rørvig i det smukke Odsherred. Naturen omkring Kirsebærgården er helt særlig: strandenge med græssende kvæg, gode vandrestier, skove, kyststrækninger, vide udsigter. Gården ligger på en stor grund med en dejlig have, bålplads og masser af steder at sidde. Vi skal bo i dejlige lyse værelser, smukt og enkelt indrettet. Vi deles om baderum og toiletter. Salen er højloftet og lys, med udsigt ud til landskabet. Yogaudstyret er luksuriøst og rigeligt.

Retreatet bliver en dag kortere end Samsø-retreatet, og dermed også lidt billigere. Skriv på sussie@jensen-yoga.dk hvis du ønsker en plads, men vent ikke for længe! Jeg sender opkrævning ud på depositum ved tilmelding, og først når du har betalt er din plads sikret og tilmeldingen bindende.


STED: Kirsebærgården, Slettermosevej 15, 4500 Nykøbing Sjælland

DATO 2024: Tirsdag d. 6/8 - torsdag d. 8/8 2024

Vi mødes kl. 15 tirsdag. Kurset slutter torsdag kl. 11.

INDHOLD: Masser af yoga og meditation, indimellem stille-tid, tid til at gå ture i naturen eller bare være. Onsdag er der mulighed for at benytte stedets udendørs spa og sauna.

KOST: Al maden er veltillavet, mest vegetarisk og økologisk. Der tages hensyn til allergier når de er oplyst på forhånd.

OVERNATNING sker dels i hyggelige 2-sengsrum med gode enkeltstående senge eller i hyggelige glampingtelte udenfor. Enkelte eneværelser tilbydes mod merpris: 1.000 kr. Er I 3 eller 4 der vil dele et stort værelse, udløser det en lille rabat.

TRANSPORT: det kræver bil at komme til Kirsebærgården, men samkørsel kan eventuelt koordineres.

PRIS: 3.900 kr. som dækker ophold, undervisning, mad og drikke, yogagrej m.m. Bemærk: du skal selv medbringe sengelinned (kan dog lejes for 100 kr) og håndklæder!

Tilmelding er bindende når depositum er opkrævet og betalt.

Antal deltagere: mindst 8 / max 14 (6 LEDIGE PLADSER)