ENETIMER


Det er vigtigt for mig at understrege at jeg ikke er terapeut. Yogaen rummer ufatteligt mange redskaber til at lette en svær situation, så man får det bedre og ser lysere på tilværelsen, men hvis du har en psykisk sygdom er du bedre hjulpet med en behandler der har faglig kompetence lige til din problematik.


Jeg underviser stressramte og sammensætter gerne forløb, der både foregår på yogamåtten, og giver strategier man kan bruge hjemme.


Og så er der alle dem, der gerne vil i gang med yoga, men som finder det svært at starte på et hold, hvor man også skal forholde sig til en masse andre mennesker. For dem har enetimerne ofte været startskuddet til at fortsætte på et yogahold.
Enetimer


Der kan være mange grunde til at vælge enetimer. Måske kan man ikke få en ugentlig holdtid til at passe ind i hverdagen. Eller man har bare lyst til at få en undervisning skræddersyet til ens behov nu og her, hvor man får en lidt dybere forståelse for yogaen end der er mulighed for på et hold.

Ofte har jeg mennesker med stress gående i korte og længere forløb.

Efter ønske kan vi sammensætte et kort eller længere program til hjemmetræning. Tit tager jeg billeder undervejs som du får efterfølgende, dette er for mange en hjælp til at lave øvelserne hjemme.


Jeg underviser også i meditation 1:1. Vi lægger en plan sammen, som fx. kan være 3 mødegange med 1-2 ugers mellemrum. Du får en lydfil med hjem med en guidet meditation.


Jeg underviser i mit lille havehus, som har en ganske særlig stemning.


Pris: 650 kr. for 60 minutter

Rabat hvis du booker og betaler 3 gange på én gang: 3 gange for 1800 kr.


Hvis I er to der ønsker at få yoga sammen koster det 1.000 kr. for begge.