efteruddannelse for yogalærere

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

JANUAR 2022

FEBRUAR 2022

MARTS 2022

APRIL 2022

KBH 29+30/10: Restorativ yoga trin 2

KBH 26/11: Mudras, pranayamas & mantras 

KBH 10/12: Yoga Nidra 1

Kbh 14+15/1: Restorativ yoga Trin 1 efteruddannelse


Kbh 4+5/2: Restorativ yoga Trin 1 efteruddannelse


Kbh 4+5/3: Restorativ yoga Trin 2 efteruddannelse


Kbh 8/4: Praksiskursus 10-13:

Fascia release + restorativ

KBH 27/11: Praksis: Solhilsener + Yoga Nidra

KBH 11/12: Yoga Nidra 2
Kbh 8/4. Praksiskursus 14.30-16.30: Filosofi/pranayama/meditation

KBH 27/11: Praksis: Restorativ Yoga
Undervisningen foregår her:

København: YogaBaghuset, Kronprinsessegade 22, 1306 Kbh K

Præstø: Jungshoved Skole, 4720 Præstø


Tilmelding: via mail: sussie@jensen-yoga.dk

Priser:

Se under de enkelte kurser.

Betaling: Faktura udsendes ved tilmelding eller ca. 2 mdr. inden kurset.

Tilmelding er bindende medmindre der er helt særlige grunde til at melde fra.


Hvis du er økonomisk udfordret, så tage en snak med mig. Som regel kan vi finde en løsning.

Efteruddannelse: 


Som uddannelseslærer hos Dansk Yoga fra 2007-17 erfarede jeg at man nok når langt med 850 timer, men der er meget man ikke kan nå at absorbere mens man er i fuld gang med at lære håndværket fra bunden. De fleste uddannelser på markedet er på langt færre timer, og uanset hvad står man ofte med en masse løse ender, når man er kommet ud efter eksamen og begynder at undervise.


Derfor har jeg bygget et udvalg af kurser op for dig der har en uddannelse, men som ser en værdi i at udvide din viden, og bygge mere på det du allerede kan - eller bare blive inspireret.


Jeg brænder for at nørde med yogalærere og yoga, og jeg synes det er spændende at bygge ovenpå alt det  folk kommer med og kan. 

En ekstra gevinst er at se hvordan yogalærere fra mange skoler og traditioner møder hinanden nysgerrigt og åbent, og nye venskaber og netværk blomstrer.


Det sker at folk med andre baggrunde ønsker at komme med på et kursus. Det kræver at du har en del erfaring med yoga, men skriv endelig, og lad os se hvad vi kan finde ud af.
Oversigt over kurser 2021-22:

NYT KURSUS: Mudras, pranayama & mantras 

som redskaber til fordybelse.

Hvordan kommer du dybere i din egen praksis? Mange af os der dyrker yoga når måske til et punkt hvor vi føler vi sidder lidt fast. Her kan nogle af disse ældgamle teknikker være en nøgle til mere dybde og indre stilhed. Dette kursus bliver et praksis-kursus med masser af øvelser - men også med tid til dialog. 

KBH fredag d. 26/11 kl. 10-13

Pris: 450 kr.PRAKSISDAG 27. november:

2 praksiskurser på en lørdag.


Solhilsener + Yoga Nidra

Om formiddagen leger vi med solhilsener. Lille solhilsen, Klassisk solhilsen, Solhilsen A + B, Tibetansk solhilsen... Workshoppen slutter med en lang Yoga Nidra. VENTELISTE

kl. 10-12: Pris: 375 kr.


Yoga i hvile: Restorativ yoga

Om eftermiddagen er der restorativ yoga praksis. 2 pladser tilbage.

kl. 13-15: Pris 375 kr.


YOGA NIDRA 1

Denne dag er en introduktion til den klassiske Yoga Nidra med afsæt i Satyananda-traditionen, hvor du vil få masser af praksis og baggrundsviden om Yoga Nidra. Hvordan er den bygget op, hvordan formulerer man en Sankalpa, hvad betyder indholdet og hvad sker der i krop, hjerne og nervesystem under Yoga Nidra.

KBH fredag d. 10/12 2021 kl. 10-15. 1 times pause midtvejs.

Pris: 950 kr.


YOGA NIDRA 2

Trin 2 bygger ovenpå trin 1, så du skal have taget den første dag hos mig. Her er fokus rettet mod at formidle Yoga Nidra. På forhånd får du en enkel skabelon at skrive din egen Yoga Nidra i, og på dagen læser alle dele af deres egen version op. Vi nørder med sprog, timing, tempo, stemmeføring og meget andet. Og taler om hvad der er godt at vide når man skal undervise. Her kommer vi også ind på de dybere spirituelle aspekter der ligger indfoldet i den klassiske Yoga Nidra.

KBH lørdag d. 11/12 2021 kl. 10-15. 1 times pause midtvejs.

Pris: 950 kr.RESTORATIV YOGA TRIN 1:

KBH: TRIN 1 2022: 

Næste forløb er: 14-15/1 og 4-5/2 2022 i Kbh.

Pris: 4.350 kr. 


RESTORATIV YOGA TRIN 2:

København Trin 2 2021:

Fredag d. 29 + lørdag d. 30/11 2021 kl. 10-15

Pris: 2.100 kr. Få pladser. 

Næste kursus: 4+5/3 2022. Prisen er 2.200 kr.


TRIN 1 (grundforløb):

Kurset er en vekslen mellem teori og praksis. Vi bygger stillingerne op og arbejder med at justere i detaljer. Man mærker på egen krop hvad små tilretninger kan gøre, og vi øver os i at observere andre i stillingerne. Hjemmearbejdet mellem mødegangene er en vigtig del: Man praktiserer de lærte stillinger selv, og underviser få udvalgte elever, og undervisningen kan beskrives i en lille opgave med billeder og tekst, som afleveres og kommenteres efter kurset. Den skriftlige del er frivillig!

Under kurset tager man billeder og laver noter, som til sidst kan samles i en mappe, som senere kan fungere som deltagerens egen ”opslagsbibel” suppleret med kompendiet.


Udstyr: Vi bruger det udstyr der er i yogacentret, og hver deltager medbringer evt. en smule supplerende udstyr, det mailer jeg om. Vi taler om fordele/ulemper ved forskellige former for udstyr, og om hvor lidt/meget man kan klare sig med. 

Skriftligt materiale: Deltagerne får inden kurset tilsendt et fyldigt kompendium med de vigtigste punkter på kurset beskrevet, og med bogliste og gode links. Kompendiet støtter dine egne noter og fotos. Det er vigtigt at man kan komme alle gange. Et kursusbevis udleveres ved fuld deltagelse.

Max 10 deltagere, derfor tilrådes hurtig tilmelding!


TRIN 2 (bygger ovenpå trin 1, som er en forudsætning for at deltage):

Vi arbejder videre med flere stillinger og nørder detaljer. Desuden implementeres klangskåle, som kan bruges på hold og i 1:1 undervisning med stort udbytte. Vi skal også arbejde mere terapeutisk, dvs målrette undervisningen endnu mere mod bestemte problematikker, som fx stress og smerter.


Oplysningsforbund giver ofte tilskud eller betaler kurserne.