Workshops for alle

 

MARTS

APRIL

MAJ

JUNI

NÆSTVED

26/3 kl. 17-19:

Pawana mukt, solhilsener, Yoga Nidra. Næstved. 300 kr.

23/4 kl. 17-19:

Det flyvende tæppe og klang. Næstved. 300 kr. UDSOLGT

21/5 kl. 17-19:

Fasciarelease & restorativ yoga. Næstved. 300 kr.

11/6 kl. 17-19:

Fasciarelease & restorativ yoga. Næstved. 300 kr.

PRÆSTØ

 

2/4 kl. 17-19:Restorativ yoga. 2 timers dyb hvile. Yogamejeriet Præstø. 300 kr.

3/5 kl. 9-11: Restorativ yoga & klangskåle. Yogamejeriet Præstø. 300 kr.

18/6 kl. 17-19. Foredrag om chakras & energisystemet. Yogamejeriet Præstø. 100 kr.

 

 

 

 

 

SUSSIE JENSEN

YOGA & MEDITATION

I løbet af 2019 holder jeg en række workshops, som er enkeltstående kurser hvor du får lejlighed til at fordybe dig i enkelte yogaformer.

 

Kurserne er åbne for alle, en vis erfaring med yoga vil dog ofte være en fordel.

 

Hvis du er ny hos mig, og har fysiske udfordringer er du velkommen til at kontakte mig på forhånd, så vi sammen kan finde ud af om kurset dur til dig.

 

Her ser du en oversigt over dem jeg har planlagt, der vil komme flere til efterhånden som jeg får dem på plads. Jeg har foreløbig planer om workshops i Præstø, København og Næstved. MÅSKE også Vejle senere på året.

 

 

 

 

 

 

 

Nye tiltag: En vekslen mellem workshops (enkeltstående kurser) og små foredrag med emner fra yogafilosofien. Nogle kurser foregår på gæstevisit hosYogasymbiose på Risbyvej 43, Ganges Bro, Næstved.

Tilmelding sker her direkte til: helle@yogasymbiose.dk.

 

De øvrige i Præstøs nye fantastiske yogamejeri i Prieses Stræde 5.

Her sker tilmelding til mig: sussie@jensen-yoga.dk

 

 

26/3 Næstved:

En sammensætning af 3 praksisser fra den klassiske tantriske tradition, hvor vi starter med små spændingsfrigørende øvelser, fortsætter med solhilsener og slutter med Yoga Nidra - yogaens dybe indre rejse hvor vi bl.a. arbejder med Sankalpa - en beslutning. Og undervejs afspændes kroppen i alle lag, bl.a. gennem visualiseringer omkring chakraerne.

 

2/4 Præstø:

En rolig, restorativ klasse hvor du ligger længe i hver stilling. Kroppen åbnes blidt, tilstande af dyb hvile opstår. En tiltrængt opladning finder sted helt af sig selv.

 

23/4 Næstved:

Det flyvende tæppe er en helst særlig stilling fra den restorative yoga hvor man svæver på blokke. På kurset hører du om de auyrvediske forklaringer på stillingens virkning, og ligger længe i den og et par andre stillinger, mens harmoniserende klange fra bl.a. klangskåle og vindharper lyder i rummet. Hele formålet er større indre ro og balance i dit energisystem.

 

3/5 Præstø:

Her kombineres den restorative yoga med klangskåle. Blide sfæriske klange vil lyde i rummet mens du føres dybere ind i dig selv. Stress og uro slipper ganske af sig selv i denne proces.

 

21/5 Næstved 17-19:

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.

 

11/6 Næstved 17-19:

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.

 

18/6 Præstø:

Foredrag. Her fortæller jeg om yogaens kortlægning af vores energisystem, herunder de velkendte chakras. Kom og bliv lidt klogere på dit energilegeme - og på hvad du kan bruge det til. Vi sidder på yogapøller på gulvet - men der findes også stole.

 

9-10-11/8 Præstø:

Kreativt værksted med Kate Himmelstrup og yoga med Sussie. Se mere under særligt menupunkt.

 

6/9 Præstø: Her er emnet endnu ikke fastlagt

 

1/11 Præstø: Her gentages Fascia-release/restorativ yoga workshoppen fra marts.

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst 2 timers dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.

 

7/12 Præstø 9-12: Emne endnu ikke fastlagt.

 

Flere dage i Næstved er under planlægning. Formentlig 1 gang pr. måned også i efteråret.