Workshops for alle

SUSSIE JENSEN

YOGA & MEDITATION

I løbet af 2019 holder jeg en række workshops, som er enkeltstående kurser hvor du får lejlighed til at fordybe dig i enkelte yogaformer.


Kurserne er åbne for alle, en vis erfaring med yoga vil dog ofte være en fordel.


Hvis du er ny hos mig, og har fysiske udfordringer er du velkommen til at kontakte mig på forhånd, så vi sammen kan finde ud af om kurset dur til dig.


Her ser du en oversigt over dem jeg har planlagt, der vil komme flere til efterhånden som jeg får dem på plads. Jeg har foreløbig planer om workshops i Præstø, København og Næstved. MÅSKE også Vejle senere på året.
Nye tiltag: En vekslen mellem workshops (enkeltstående kurser) og små foredrag med emner fra yogafilosofien (kommer til efterår/vinter). Nogle kurser foregår på gæstevisit hosYogasymbiose på Risbyvej 43, Ganges Bro, Næstved.

Tilmelding sker her direkte til: helle@yogasymbiose.dk.


De øvrige i Præstøs nye fantastiske yogamejeri i Prieses Stræde 5.

Her sker tilmelding til mig: sussie@jensen-yoga.dk21/5 Næstved 17-19:

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.


11/6 Næstved 17-19:

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.


9-11/8 Præstø: Kreativt værksted med Kate Himmelstrup og yoga med Sussie.

Se mere under særligt menupunkt.


28/8 Næstved 17-19: Emne endnu ikke fastlagt.


6/9 Præstø 9-12: Her er emnet endnu ikke fastlagt


25/9 Næstved 17-19: Her er emnet endnu ikke fastlagt


1/11 Præstø: Her gentages Fascia-release/restorativ yoga workshoppen fra marts.

To forskellige metoder til at slippe spændiger og smerter lagret i bindevævet. Først en times fascia-release på bolde og ruller. Dernæst 2 timers dyb hvile i blide, åbnende stræk hvor hele kroppen er støttet.


7/12 Præstø 9-12: Emne endnu ikke fastlagt.