ENETIMER

SUSSIE JENSEN

YOGA & MEDITATION

 

Enetimer

 

 

Der kan være mange grunde til at vælge enetimer. Måske kan man ikke få en ugentlig holdtid til at passe ind i hverdagen. Eller man har bare lyst til at få en undervisning skræddersyet til ens behov nu og her. Ofte har jeg mennesker med stress gående i korte og længere forløb.

Efter ønske kan vi sammensætte et kort eller længere program til hjemmetræning.

 

Jeg underviser også i meditation 1:1. Vi lægger en plan sammen, som fx. kan være 3 mødegange med 1-2 ugers mellemrum.

 

Om sommeren underviser jeg i mit lille havehus, som har en ganske særlig stemning, om vinteren i mit lille yogarum i min bolig.

 

Pris: 650 kr. for 60 minutter

Rabat hvis du boker og betaler 3 gange på én gang: 3 gange for 1800 kr.

 

Hvis I er to der ønsker at få yoga sammen koster det 950 kr. for begge.

 

Individuelt program til hjemmebrug + 150 kr.

 

 

Jeg har i en del tilfælde været ude hos mennesker med kræft, som var for syge til at køre hjem til mig. Undervisningen har - alt efter elevens tilstand - bestået af lette stræk, åndedrætstræning og afspænding. Yogaen rummer ufatteligt mange redskaber til at lette en svær situation, så man får det bedre og ser lysere på tilværelsen.

 

Jeg underviser stressramte og sammensætter gerne forløb, der både foregår på yogamåtten, og giver strategier man kan bruge hjemme.

 

Og så er der alle dem, der gerne vil i gang med yoga, men som finder det svært at starte på et hold, hvor man også skal forholde sig til en masse andre mennesker. For dem har enetimerne ofte været startskuddet til at fortsætte på et yogahold.