RESTORATIV YOGA, efteruddannelse

Efteruddannelse for yogalærere i restorativ yoga

 

For uddannede yogalærere som gerne vil kunne undervise i denne fantastiske yogaform, som også kaldes genopbyggende yoga. Kurset retter sig både mod lærere som allerede har arbejdet med restorativ yoga og gerne vil lære mere, og de som er nye. Kurset afholdes i Kronprinsessegade 22 i København og i Vedelsgade 23 i Vejle.

 

KØBENHAVN:

TRIN 1:

Forårsforløb er igang.

Nyt forløb i Kbh er åbent for tilmelding:

Fredag d. 10/8 kl. 14.30-18.30

Lørdag d. 11/8 kl. 10-16

Fredag d. 21/9 kl. 12-17

Lørdag d. 22/9 kl. 10-15

Pris: 3800 kr.

(8 pladser tilbage)

 

København TRIN 2:

Lørdag d. 24/3 kl. 10-16

Pris: 1.100 kr.

(holdet er fyldt)

 

København TRIN 2:

Fredag d. 18/5 kl. 10-16

Pris: 1.100 kr.

(1 plads)

 

København TRIN 2:

Fredag d. 26/10 kl. 10-16

Pris: 1.100 kr.

(10 pladser)

 

VEJLE:

TRIN 1:

Forårsforløb er igang.

Nyt forløb i Vejle er åbent for tilmelding:

Fredag d. 5/10

Lørdag d. 6/10

Fredag d. 2/11

Lørdag d. 3/11

Pris: 3800 kr.

(10 pladser)

 

Vejle TRIN 2:

Fredag d. 1/6 kl. 10-16

Pris: 1.100 kr.

(fyldt - venteliste)

 

Vejle TRIN 2:

Fredag d. 30/11 kl. 10-16

Pris: 1.100 kr.

(9 pladser)

 

TRIN 1 (grundforløb):

Kurset vil forme sig som en vekslen mellem teori og praksis. Vi bygger stillingerne op og arbejder med at justere i detaljer. Man mærker på egen krop hvad små tilretninger kan gøre, og vi øver os i at observere andre i stillingerne. Hjemmearbejdet mellem mødegangene er en vigtig del: Man skal praktisere de lærte stillinger selv, og desuden undervise få udvalgte elever, og undervisningen kan beskrives i en lille opgave med billeder og tekst, som afleveres og kommenteres efter kurset. Den skriftlige del er frivillig!

Under kurset tager man billeder og laver noter, som til sidst kan samles i en mappe, som senere kan fungere som deltagerens egen ”opslagsbibel” suppleret med kursuskompendium.

 

Udstyr: Vi benytter det udstyr der er i yogacentret, og hver deltager medbringer evt. supplerende udstyr, det mailer jeg om. Vi taler om fordele/ulemper ved forskellige former for udstyr, og om hvor lidt/meget man kan klare sig med.

Skriftligt materiale: Deltagerne får inden kurset tilsendt et fyldigt kompendium med de vigtigste punkter på kurset beskrevet, og med bogliste og gode links. Kompendiet støtter dine egne noter og fotos. Det er vigtigt at man kan komme alle 3 gange. Et kursusbevis udleveres ved fuld deltagelse og aflevering af mini-kaninrapport, som man får grundig feedback på (ca. 6-12 sider) når kurset slutter.

 

Max 10 deltagere på hvert hold, derfor tilrådes hurtig tilmelding!

 

OBS: Hvis du underviser under et oplysningsforbund, giver de ofte tilskud til efteruddannelse.

 

TRIN 2 (bygger ovenpå grundforløb):

Som noget nyt udbyder jeg en dag for de der har taget grundforløbet. Her går vi videre. Med flere stillinger, flere detaljer, og med en lidt mere terapeutisk vinkel på nogle af stillingerne. Jeg inviterer en erfaren gæstelærer med, som over et par timer om eftermiddagen vil inspirere og give tips til hvordan man kan lave "hands-on" i stillingerne.

 

Tilbagemeldinger fra deltagere:

 

Cristina skriver:

"Tak for et dejligt forløb, det er blevet en milepæl i min undervisning med restorativ yoga og ikke mindst i min dagligdag. Jeg ved at det er det bedste, jeg kan gøre for mig selv og mine omgivelser."

 

Elizabeth skriver:

"Jeg ser og mærker så meget på mine workshops, hvor meget der er brug for restorativ yoga. Jeg bliver dybt taknemmelig helt ind i sjælen, over at have lært det og faktisk kan videregive det, når jeg ser i mine elevers øjne og deres smil. Den ro, stilhed og balance er fantastisk at opleve".